Bántalmazás

2021.09.08. 14:21

Életveszélyes vita Borsodnádasdon

Gyanúsítottként hallgatták ki rendőrök azokat a férfiakat, akik Borsodnádasdon bántalmazták ismerősüket, akinek életveszélyes sérülése keletkezett.

Forrás: police.hu

Borsodnádasdra utazott haza 2021. szeptember 3-án 22 óra körül busszal egy helyi férfi és fia, valamint egy munkatársuk. Ahogy a buszról leszálltak az apát és fiát három férfi bántalmazni kezdte. A 38 éves férfinak a bántalmazás következtében súlyos, életveszélyes koponyasérülése, míg fiának könnyű sérülései keletkeztek. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az eset kapcsán életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két férfit hallgatott ki gyanúsítottként. A verekedéssel összefüggésben pedig az Ózdi Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, ahol három férfit hallgattak ki az esettel összefüggésben gyanúsítottként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában