Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2021.08.01. 20:00

Székkel felfegyverkezve támadt rendőrökre, még az ablakot is vitte

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban július 26-a és augusztus 1-je között.

Alvó embertől loptak – A rendőrök a helyszínen elfogták a kifosztó fiatalokat a rendészet jelzése alapján Miskolcon.

Vonókötéllel tett pontot a vita végére – Mivel „balhé lett”, így érkezett a férfihoz az erősítés is.

A rendőrség visszaadta tulajdonosának az ellopott értékeket – Számos szerszámot lopott el egy ózdi portáról az a páros, akiket a nyomozók elfogtak. A rendőrök az eljárás további eredményeként visszaadták az eltulajdonított értékeket.

Dohányboltot és benzinkutat rabolt ki – A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi.

Az udvaron álló autót pakolta ki – Szombaton este, nem sokkal éjfél után történt Hernádnémetiben bűncselekmény, amelynek elkövetője nem jutott messzire, és tanulsága is van.

Székkel felfegyverkezve támadt rendőrökre – Lopás miatt keresték, de nem akarta hagyni, hogy elfogják.

Bosszúból még az ablakot is vitte – Egykori munkáltatójával fennálló elszámolási vitáját akarta egy sajószentpéteri nő úgy rendezni, hogy betört volt munkahelyére, ahonnan különféle élelmiszereket és tisztítószereket lopott el.

Idős, beteg emberek értékeire utazott – A férfi elvette az idősektől az értékeiket, kihasználva, hogy nem tudnak védekezni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában