közúti közlekedés rendjének megzavarása

2021.08.16. 18:00

Két hónapos csecsemő esett ki a gyermekbiztonsági ülésből

Egy miskolci anyuka nem csatolta be autójában a gyermeke biztonsági övét, így egy hirtelen fékezésnél a baba kiesett az ülésből. A rendőrök vizsgálják a körülményeket.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Shutterstock

Egy nagymama, illetve egy anyuka és pici gyermeke utazott autóval – 2021. augusztus 14-én a déli órákban – Miskolc belvárosában, amikor forgalmi akadály miatt hirtelen fékezni kellett. A két hónapos baba nem volt a gyermekbiztonsági ülésbe becsatolva, így az ülésből kiesett és könnyebb sérülést szenvedett.

A Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás – közúti közlekedés rendjének megzavarása – keretén belül vizsgálja az ügy körülményeit.

Intelem: Minden esetben és mindig szabályosan használjuk a biztonsági eszközöket – amelyek az esetleges balesetekből adódó sérülések elkerülésére vagy a sérülések mértékének csökkentésére szolgálnak – még akkor is, ha csak néhány métert teszünk meg a járművel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában