emberölés előkészületének bűntette

2021.08.26. 08:00

Késsel és benzinnel készült ölni

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés előkészületének bűntette miatt folytat nyomozást egy ormosbányai nővel szemben, aki volt élettársa megölését tervezte.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A nő augusztus 14-én délután az ormosbányai lakásán közölte a hozzátartozóival, hogy a volt élettársát meg fogja ölni, megszurkálja a férfit és rágyújtja a házát. A nő ezt követően magához vett egy 20 centiméter pengehosszúságú konyhakést, egy gyúlékony folyadékot tartalmazó üdítőitalos palackot, valamint egy öngyújtót, és a volt élettársa lakóhelyére, Kazincbarcikára utazott. A nő jelenlegi élettársa azonban értesítette a rendőrséget, így a nőt a rendőrök még azelőtt elfogták és előállították, hogy cselekményét megkezdhette volna. A nyomozó hatóság a cselekményhez használni tervezett eszközöket lefoglalta, és a nőt emberölés előkészületének bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki. A nő beismerő vallomást tett, és szabadlábon védekezik.

https://boon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/meg-akarta-olni-a-volt-elettarsat-5724776/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában