Életveszélyt okozó testi sértés

2021.08.19. 17:30

Késsel a kezében várta a mentősöket

Letartóztatta a bíróság a két nőt brutálisan bántalmazó férfit.

Forrás: ILLUSZTRÁCIÓ

Fotó: Shutterstock

Újabb részletek derültek ki arról a durva bántalmazásról, amely augusztus 13-án történt Sajószentpéteren. Mint röviden már beszámoltunk róla, a nő a férfi italozó életmódja és a korábbi bántalmazások miatt elhagyta férjét és egy barátnőjéhez költözött. Itt jelent meg az esti órákban az ittas férfi, aki vita után többször fejbe rúgta feleségét, test szerte ütötte, majd, amikor a földre került, ott rugdosta tovább. Amikor a barátnő a védelmére kelt, a férfi őt is megtámadta, ütötte, rúgta, miközben a felesége menekülni próbált. A férj azonban miután életveszélyesen megfenyegette a barátnőt ismét a feleségét bántalmazta tovább. A barátnő eközben hívott telefonon segítséget a segélyhívó számot tárcsázva.

Először a mentőszolgálat munkatársai érkeztek a helyszínre, azonban a gyanúsított a lakás egyik szobájának ajtaja mögött egy késsel a kezében állt, így a sértettek orvosi ellátására csak azt követően kerülhetett sor, miután a gyanúsított – még a rendőrök kiérkezése előtt – elmenekült a helyszínről.

A bántalmazás következtében a férfi feleségének több bordája eltört, 8 napon túl gyógyuló, életveszélyes sérüléseket, a másik nő 8 napon belül gyógyuló, zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség a férfit életveszélyt okozó testi sértés és felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette, valamint könnyű testi sértés vétsége miatt hallgatta ki gyanúsítottként. A Miskolci Járásbíróság egyelőre egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását.

(A borítókép illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában