rablás

2021.08.15. 08:00

Egy órán belül rendőrkézen a rablók

Az ózdi rendőrök egy órán belül elfogták azt a két fiatalkorút, akik a megalapozott gyanú szerint erőszakkal vették el egy utcán sétáló idős férfi pénzét.

Forrás: police.hu

Az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 16 éves és egy 17 éves helyi fiúval szemben.

A megalapozott gyanú szerint a két elkövető egy 82 éves férfitől vette el erőszakkal a pénzét.

A járőrök lakossági jelzés alapján jelentek meg – 2021. augusztus 12-én a délutáni órákban – az Ózd, Vasvár úton, mivel a bejelentő elmondása szerint látta, hogy egy idős embert megtámadott egy férfi, akinek társa is volt.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és a megadott személyleírás alapján – a közterületi szolgálatot ellátó járőrök és körzeti megbízottak – egy órán belül elfogták a két fiatalt, akiket a rendőrkapitányságra előállítottak.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a két fiút, – akik elismerték a bűncselekmény elkövetését – majd őrizetbe vették őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában