Rablás

2021.08.19. 18:30

Begyógyszerezte majd kirabolta a két nő

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a két asszonyt, akik nyugtatót raktak egy férfi italába majd készpénzt, és egy játékkonzolt tulajdonítottak el a lakásából.

Forrás: Miskolci Rendőrkapitányság

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 és egy 49 éves helyi asszonnyal szemben. A gyanúsítottak 2021. augusztus 13-án kora délután, Miskolcon a Baross Gábor utcában található egyik sörözőben ismerkedtek össze egy férfival, amelyek során együtt italoztak.

A két nő elment a férfi lakására, és ott folytatták az ismerkedést, további alkohol elfogyasztása kíséretében. Italozás közben a nők a férfi poharába nyugtatót tettek, amelytől a sértett rövid időn belül elaludt. A lakást a gyanúsítottak átkutatták, majd egy játékkonzolt, és közel százezer forint készpénzt tulajdonítottak el.

A nyomozók adatgyűjtésük eredményeként az idősebbik elkövetőt 2021. augusztus 17-én, míg a fiatalabbikat augusztus 18-án elfogták, majd előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában