rendőrkézen

2021.08.03. 14:30

Balesetet okozott és még jogosítványa sem volt

Őrizetbe vették és bíróság elé állították a rendőrök azt a nőt, aki Miskolcon balesetet okozott, és kiderült róla, hogy nincs vezetői engedélye.

Forrás: police.hu

Miskolcon, 2021. augusztus 2-án 17 óra 17 perckor a Futó utcán közlekedési baleset történt. Egy ócsai nő közlekedett autójával az egyetem felől, amikor a Futó utcán egy tolató autóval való ütközést szeretett volna elkerülni. A manőver során azonban autójával megcsúszott és két parkoló autónak ütközött. Az eset során személyi sérülés nem történt. A rendőrök a helyszínelés során megállapították, hogy az autót kormányzó 30 éves nő vezetői engedéllyel nem rendelkezett. Vele szemben engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek, őrizetbe vették és bíróság elé állították.

Fotó: police.hu

Ebben az esetben személyi sérülés nem történt, de ez csak a szerencsén múlt. A vezetői engedély megszerzéséhez szükséges vizsgák és ismeretek megléte elengedhetetlen a balesetmentes közlekedéshez. Ne kockáztassák se maguk se mások életét!

Fotó: police.hu

”…hogy mindenki hazaérjen!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában