Lezárt ügy

2021.08.29. 08:00

A bódító levél

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Forrás: police.hu

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 49 éves múcsonyi férfival szemben. A gyanúsított 2020. június 18-án, a postán feladott egy levelet az egyik büntetés-végrehajtási intézményben fogvatartott rokonának.

A börtönben a küldemény átvizsgálását végrehajtó személyzet parfüm illatot érzett, továbbá szemmel látható volt, hogy azt valamilyen folyadékkal itatták át, ezért azonnal értesítették a rendőrséget, melyek során a nyomozók a papírt lefoglalták, és vegyészszakértőt rendeltek ki.

Az elkészült vélemény alapján a levél új pszichoaktív anyagnak minősülő vegyülettel volt átitatva, ezért a rendőrök a feladót 2020. december 2-án a Sajókazai Rendőrőrsön gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában