Kifosztás

2021.07.22. 18:15

Meglépett a kórházból betegtársa értékeivel

Öt órán belül azonosították és gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók azt a nőt, aki az egyik edelényi kórházban ellopta alvó betegtársa pénzét és ékszereit.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egyik edelényi kórház orvosa tett bejelentést a rendőrségre 2021. július 21-én a délelőtti órákban, melyben elmondta, hogy egyik betegüknek eltűnt a készpénze és az arany ékszerei.

Az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a megadott intézményhez siettek, ahol szóban meghallgatták a sértettet. A 76 éves asszony elmondta az egyenruhásoknak, hogy előző nap még biztosan megvolt pénze és ékszerei, azonban aznap már nem találta azokat.

A rendőröknek az adatgyűjtés során egy betegtárs szúrt szemet, aki be is vallotta nekik, hogy ő lopta meg az idős hölgyet.

A gyanúsított kihallgatása során elmondta a nyomozóknak, hogy az ellopott dolgokat már át is adta férjének, hogy tegye azokat pénzzé, sőt azt is elmondta, hogy pár napja kezdett barátkozni idős betegtársával, és amikor látta, hogy mélyen elaludt elvette annak értékeit.

Az 50 éves helyi nőt kifosztás, míg 53 éves férjét pénzmosás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök.

A férjtől a nyomozók hiánytalanul lefoglalták, és jogos tulajdonosának már vissza is adták az ellopott készpénzt és ékszereket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában