Betörés

2021.07.27. 08:00

Bosszúból még az ablakot is vitte

Egykori munkáltatójával fennálló elszámolási vitáját akarta egy sajószentpéteri nő úgy rendezni, hogy betört volt munkahelyére, ahonnan különféle élelmiszereket és tisztítószereket lopott el.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egyik sajószentpéteri pékség biztonsági kamerája rögzített egy betörést 2021. július 23-án az éjszakai órákban. A felvételen az látható, ahogy egy betört ablakon keresztül egy nő beesik egy üzletbe. A feljelentést követően a rendőrök hamar azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves helyi nőt.

A gyanúsított kihallgatása során beismerte a nyomozóknak a betörést. Elmondta továbbá, hogy korábban dolgozott az érintett üzletben, ahonnan mintegy másfél hónapja eljött, egykori munkáltatójával elszámolási vitája van. A hétvégén egy baráti társasággal italozott, amikor feljött sérelme és úgy gondolta elmegy az üzlethez, ahová betör és olyan értékben lop majd el dolgokat, amik kompenzálják a felé fennálló tartozást.

Az asszony egyébként a lopott holmit egy szemeteszsákba gyűjtötte, amit a hazafelé vezető úton elvesztett. A megtartott élelmiszereket pedig megette az egykori munkavállaló.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában