lopás

2021.07.27. 18:45

Az udvaron álló autót pakolta ki

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Szombaton este, nem sokkal éjfél után történt Hernádnémetiben bűncselekmény, amelynek elkövetője nem jutott messzire, és tanulsága is van. Egy helyi férfi a kapun átmászva beugrott az egyik udvarba, majd az ott álló és kulcsra nem zárt autóból kipakolt minden mozdítható tárgyat. Így magához vett egy üveg pezsgőt, két flakon kólát, egy megbontott félliteres ásványvizet, aprópénzt, hét tollat, csokoládékat, fésűt, hajcsatot, hajgumit, két kulcscsomót, mérőszalagot, papír zsebkendőt és egy fémdarabot.

A zsákmányával újra kimászott a kapun és hazaindult, azonban rövidesen a járőröző polgárőrökbe futott, akik számonkérték, és hamar kiderült a bűneset.

Így a polgárőrök értesítették a rendőrséget, akik előállították. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított eljárást a 22 éves férfi ellen. Az eset tanulsága pedig, hogy érdemes a saját udvarunkon is bezárni az autónkat.

(A borítóképen: Soha ne hagyjuk nyitva az autó ajtaját, ablakát)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában