Lezárt ügyek

2021.07.02. 18:15

4-5 feles, meg 2 liter sör

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 35 éves parasznyai férfival szemben.

Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A sofőr Parasznya belterületén haladt autójával 2021. január 18-án 18 óra előtt, és nem tartott megfelelő oldaltávolságot, aminek a következtében elütött egy gyalogosan közlekedő férfit, majd egy gépkocsinak ütközött. A gyalogos nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az autó vezetője gyanúsítotti kihallgatása során a felelősségét elismerte, és elmondta azt is, hogy a vezetés megkezdése előtt „4-5 feles 50 fokos házi pálinkát, meg 2 liter sört” fogyasztott el. A rendőrök az eljárás során a sofőr vezetői engedélyét elvették.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy akik ittasan járművet vezetnek, veszélyeztetik saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket az utakon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában