Lezárt ügyek

2021.06.25. 18:15

Maszkos rablók felelhetnek a bíróságon

Befejezte az ügy vizsgálatát a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság, azzal a három férfival szemben, akik kiraboltak egy 64 éves férfit otthonában.

Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

2020. szeptember 5-én az esti órákban egy cigándi családi házba három maszkot viselő férfi betört és az ott lakó férfit értékei átadására szólították fel. A sértett a követelésnek nem tett eleget, így őt bántalmazták, majd mindössze ötszáz forinttal távoztak az ingatlanból.

A rendőrök 24 órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit és 15, illetve 14 éves társait.

A gyanúsítottakat a rendőrök őrizetbe vették, majd ez eljáró nyomozási bíró 2020. szeptember 10-én elrendelte a további fogvatartásukat, amelyet az eljárás végéig fenntartott.

Az ügyben szükséges eljárási cselekményeket a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság elvégezte és az iratokat továbbította az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában