Lezárt ügy

2021.06.30. 18:45

Egy körözött fiú ittasan, baltával ment kifosztani egy alvó családot

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Forrás: police.hu

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves miskolci fiatalkorúval szemben. Az eltűnés miatt körözött gyanúsított 2020. június 28-án 3 óra körül bement Sajóhídvégen az Esze Tamás úton található egyik családi házba. Az otthontartózkodó tulajdonosok már aludtak, amely alatt során az elkövető átkutatta a helyiségeket, és személyes iratokat, ruhaneműket, táskát, pénztárcát pár ezer forint készpénzzel, valamint egy mobiltelefont tulajdonított el. A lakók a zajra felébredtek, ezt észlelve a fiatalember a – magával hozott – baltáját hátrahagyva elmenekült. A rendőrök a bejelentést követően az ittas elkövetőt egy órán belül elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, akit a bíróság letartóztatott.

Fotó: police.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában