katasztrófavédelmi hírek

2021.06.15. 07:30

A 23. hét jelentősebb káresetei

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 118 alkalommal riasztották, amiből 38 műszaki mentés volt.

Forrás: Illusztráció/MW

Elszabadult ló miatt rongálódott meg egy családi ház udvarán álló gázcsonk Kazincbarcikán, a Lorántffy Zsuzsanna úton június 7-én. A kazincbarcikai hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt és a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig minimalizálták a gázszivárgást. A veszély megszüntetéséig a környező öt családi ház lakóit elzárkózásra kérték. Az eset során senki sem sérült meg.

Út menti árokba sodródott és az oldalára borult egy személygépkocsi, Bodrogkeresztúr külterületén június 9-én. A szerencsi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt mindkét utas elhagyta az autót. Az egységek áramtalanították a járművet és megszüntették az üzemanyagfolyást. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Két személygépkocsi karambolozott a 25-ös főúton, Borsodnádasdnál június 13-án. Az ózdi hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével, mindkét járműből kiszabadítottak egy-egy embert és áramtalanították az autókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában