Bűnügy

2021.05.20. 18:45

Piát és hajfestéket akart lopni, de lebukott és elszaladt

Gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették a rendőrök azt a gönci nőt, aki egy helyi üzletből egy üveg likőrt és hajfestéket akart ellopni, de tettenérését követően erőszakkal akarta megtartani lopott termékeit.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Shutterstock

Göncön, 2021. május 19-én a déli órákban a helyi üzletbe ment be egy 20 éves nő. A fiatalasszony egy likőrt és egy hajfestéket akart ellopni. Az alkoholról el is távolította a lopásgátlót, mielőtt a ruhájába rejtette, azonban a hajfesték dobozában benne maradt. Az asszony távozásakor az „ott felejtett” áruvédelmi eszköz jelzett, így a bolt munkatársai felszólították a tolvajt a nála lévő dolgok visszaszolgáltatására. A nő azonban ennek nem tett eleget, hanem erőszakkal meg akarta tartani lopott dolgait, ez azonban nem sikerült így elmenekült az üzletből.

A bejelentést követően a rendőrök két órán belül elfogták és előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalasszonyt.

Az Encsi Rendőrkapitányság a rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban őrizetbe vette a 20 éves terheltet és kezdeményezi letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában