vetélkedő

2021.05.27. 15:00

Ismét vetélkedőre hívnak

A Közlekedik a család vetélkedőn ezúttal is játékos formában mérik össze tudásukat.

Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a családok szabályos közlekedésének propagálása céljából idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” vetélkedősorozatot. A vetélkedő megyei döntőjét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében június 12-én , szombaton délelőtt 9 és délután 3 óra között tartják meg a Miskolc Autóház Kft. déli városkapuban lévő telephelyén.

A családok ezúttal is játékos formában mérik össze tudásukat az aktuális egészségügyi helyzetre figyelemmel, és fokozott óvatossággal. Az a család, aki a legsikeresebben szerepel a megyei versenyen, képviseli megyénket az országos döntőn.

A versenyen való részvétel ingyenes. A vetélkedőre olyan családokat várunk, ahol a szülők 6–17 év közötti gyermeket nevelnek. A verseny fődíja egy Skoda KAMIQ személygépkocsi. A rendezvényről bővebb információ találhat az internetes oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában