tűzeset

2021.05.07. 17:05

Hat tagú család otthona égett

Elektromos hiba miatt gyulladt ki egy miskolci kis ház, egy család mindene oda lett.

Tóth Balázs

Fotó: Tóth Balázs

Kiégett egy húsz négyzetméteres lakóház Miskolc külterületén, a Kis-ágazat dűlőben pénteken délelőtt. A tüzet a miskolci hivatásos tűzoltók oltották el. Az eset során nem történt sérülés, azonban az ingatlan lakhatatlanná vált, a lakók rokonoknál húzzák meg magukat. A tüzet valószínűleg elektromos hiba okozta.

Mint a helyszínen megtudtuk, az épületben egy hat fős család lakott, az édesapa a fővárosban dolgozott, s míg az anya az óvodába ment, a gyerekek addig a szomszédban, nagymamájuknál voltak. A szomszédok értesítették őket, hogy füstöl a ház, mikor kimentek a saját házukból, már lángolt a kis épület.

Horváth Dániel, az édesanya fivére elmondta, szerencse, hogy a gyerekek nem voltak otthon. Testvérééknek azonban mindenük odalett, földönfutókká váltak, ruháik, háztartási berendezéseik, okmányaik is elégtek a tűzben. Minden segítséget elfogadnak, legyen szó ruháról, bútorról, vagy éppen építőanyagról, hogy új kis lakást tudjanak fölépíteni. A család Horváth Dániel telefonszámán elérhető: 70/545-8291.

Van számlaszám is, ez az apáé: Budai Máté, OTP Bank, 11773346-03282416

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában