Rablás

2021.05.03. 17:34

„Ha szólsz a rendőröknek véged lesz!”

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a férfit, aki – gyermekkorú társával – egy sniccerrel fenyegetőzve elvette áldozata mobiltelefonját, és a készpénzét is.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 60 éves mérai férfival, és 13 éves gyermekkorú társával szemben. Az elkövetők 2021. május 2-án 15 óra után, Miskolcon a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcában egy gyalogosan közlekedő férfit szólítottak le, és elkérték a telefonját, hogy megnézzék mennyi az idő. A sértett eközben letette a táskáját a lábához, amelyet a gyanúsítottak társaságában lévő egyik gyermekkorú fiú felkapott, és elrohant vele. A meglopott férfi ezek után közölte az ottmaradt személyekkel, hogy értesíti a rendőrséget. A 60 éves gyanúsított ekkor egy tapétavágó kést vett elő a zsebéből, és megfenyegette a férfit – ha szól a rendőröknek, akkor neki vége lesz – majd több ezer forintját is elvette.

Az egyenruhások – a rendőrségre történt bejelentést követően – egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók a kihallgatásokat követően a férfit őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában