eltűnt

2021.05.25. 09:00

Borsodi lányt keresnek Londonban

Ágnes Sajóbábonyból ment ki Angliába, öt éve élt a brit fővárosban.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Shutterstock

A londoni rendőrség letartóztatott egy 63 éves férfit, akit a 20 éves, Borsod megyei Á. Ágnes fogva tartásával és meggyilkolásával gyanúsítanak, írta a Telex. A lap a Metropolitan Police közleményére hivatkoznak, amely szerint a 20 éves lány ismerte a férfit. A fiatal nőt egyelőre eltűnés miatt keresik. Május 9-én hagyta el cricklewoodi otthonát, és 11-én jelentették az eltűnését. Ágnes 165 centi magas, átlagos testalkatú, szőke. Utoljára fehér műszőrme kabátot, farmert és halvány rózsaszín cipőt viselt. A közlemény szerint a nyomozók folytatják a kutatást, és aggódnak a nő biztonsága miatt. A londoni hatóságok szerint a lány öt éve élt Londonban. Ágnes Sajóbábonyból ment ki Angliába, mert önállósodni akart.

A brit férfi ellen vádat emeltek gyilkosság miatt, a brit Sun című lap beszámolója szerint a minap meg is tartották a bírósági tárgyalást az ügyben – számolt be a Metropol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában