Rablás

2021.05.25. 19:20

Benzinkúti rablót keresnek!

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik az egyik helyi töltőállomást kirabló férfi azonosításához.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást 05010/1928/2021. bűnügyi számon a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen személlyel szemben.

Miskolc, Szentpéteri kapuban található egyik üzemanyagtöltő állomáson 2021. május 23-án 21 órakor egy kapucnit és maszkot viselő férfi jelent meg, és a kezében egy késsel az ott tartózkodó alkalmazottat a bevétel átadására szólította fel. A támadó a kasszából kivett pár ezer forintot és távozott a helyszínről. Az eset során személyi sérülés nem történt, a férfi az alkalmazottat nem bántalmazta.

Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rablásról az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített, melyen egy sötét ruházatban lévő, kapucnit és maszkot viselő, telt alkatú férfi látható, aki a felvételen sántít.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képeken látható férfivel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó száma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában