Jogtalan elsajátítás

2021.05.28. 06:20

Autója tetején hagyta tárcáját, amit indulás után elhagyott

Az autója tetején felejtette a tárcáját egy serényfalvai férfi. Miután elindult a kocsival, a kistáska leesett a földre, amit egy helybeli felvett és megtartott. A rendőrség eljárást indított az ügyben.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse egy serényfalvai férfival szemben. A gyanúsított 2021. május 12-én 13 óra körül a településen sétált, majd egy autó elhaladt mellette, amiről leesett egy kézitáska. A földre esett értékek közt volt több százezer forint, iratok, továbbá egy védettségi igazolvány is. Az 53 éves férfi felvette a talált tárgyat, amit nem adott le az önkormányzaton, vagy a rendőrségen, hanem hazavitte.

Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították a táskát megtartó férfit, akit előállítottak a rendőrőrsre, ahol beismerő vallomást tett. A rendőrök visszaadták jogos tulajdonosának az értékeit.


6+1 dolog, amit az autósoknak feltétlenül ellenőrizniük kell az elindulás előtt

1. Okmányok ellenőrzése

2. Folyadékszintek ellenőrzése

3. A fékek működésének vizsgálata

4. Guminyomás és a gumik állapotának ellenőrzése

5. Világításteszt

6. Kötelező tartozékok

+1 AZ AUTÓ TETEJÉT ELLENŐRIZNI!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában