katasztrófavédelmi hírek

2021.05.04. 07:30

A 17. hét jelentősebb káresetei

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 98 alkalommal riasztották, amiből 21 tűzoltás volt.

Forrás: Illusztráció/MW

Kamionnal ütközött egy személygépkocsi az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Mezőkövesdnél április 26-án. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót, majd csörlő segítségével levontatták a szalagkorlátról. Az ütközés következtében a kamionból adalékanyag folyt az úttestre, amelyet az egységek felitattak.

Három személygépkocsi karambolozott Miskolcon, a Szentpéteri kapuban. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a balesetben érintett járműveket és két autóból, feszítővágó berendezés segítségével kiszabadítottak egy-egy embert, akiket átadtak a mentőknek.

Kigyulladt egy negyven négyzetméter alapterületű hétvégi ház Harsányban, a Tölgyfa utcában április 28-án délután. A miskolci hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. Az épületből egy gázpalackot hoztak ki az egységek, amelyet hőhatás ért, így visszahűtéséről gondoskodtak. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Összeütközött egy kisteherautó és két személygépkocsi Kázsmárkon, a Fő úton április 30-án este. A balesethez az encsi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket. Az egységek a társhatóságokkal közösen kézi erővel emelték ki a roncsból az egyik sérültet. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában