balhé

2021.04.09. 18:00

Kaszával, botokkal, vasdarabokkal felfegyverkezve támadtak haragosukra

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 29 éves és egy 33 éves nővel, illetve egy 35 éves és 41 éves férfival szemben.

Forrás: police.hu

Ellenérdekű társaság vitája fajult el – egy korábbi nézeteltérésükből adódóan – 2020. június 22-én 18 óra után Sajóhídvégen, az Esze Tamás utcában. Az egyik család kaszával, botokkal, vasdarabokkal felfegyverkezve jelent meg a haragosuk háza előtt, melyek során trágár szavakat kiabálva az eszközökkel a kerítést ütötték, és egy tégladarabbal bedobták az ingatlan ablakát.

Fotó: police.hu

A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, és elfogták a garázdákat, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Az ügyben szükséges eljárási cselekményeket a Miskolci Rendőrkapitányság elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában