Kábítószer birtoklása

2021.04.22. 08:00

Kannabisz a zsebben

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 26 éves múcsonyi férfival szemben.

Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A járőrök 2020. október 24-én 22 óra előtt Kazincbarcikán, a Jószerencsét úton egy személygépkocsi vezetőjét igazoltatták. Az autó, illetve az utasok átvizsgálása során az egyik férfi zsebéből kábítószer-gyanús növényi törmelék került elő. Az egyenruhások a férfit elfogták, és előállították mintavételre, majd a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Az eljárás során a vegyészszakértő megállapította, hogy a lefoglalt növényi törmelék kábítószernek minősül, illetve a férfitől vett mintából elvégzett toxikológiai vizsgálat is megtörtént, amely kábítószer pozitivitást mutatott ki.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában