rablás

2021.04.04. 18:00

„Herbálra” cserélték a lopott hangszórót a fiatal útonállók

Két fiatalkorú fiú támadt három másikra Miskolcon. A támadókkal szemben a rendőrség rablás miatt indított eljárást.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves fiatalemberrel, és 15 éves társával szemben. A gyanúsítottak 2021. április 3-án 19 óra körül Miskolc belvárosában leszólított három tizenéves fiút, hogy pénzt kérjenek tőlük. Az útonállók agresszív fellépése miatt a sértettek közül ketten el tudtak szaladni, míg harmadik társuk a fenyegetés hatására odaadta nekik márkás hangszóróját.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd pár órán belül a Sajólád és Felsőzsolca közötti útszakaszon elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két fiút. A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított, majd őrizetbe vett gyanúsítottak a kihallgatásukon többek között elmondták, hogy zsákmányukat úgynevezett „herbálra” cserélték. A nyomozás eredményeként a rendőrök lefoglalták a hangszórót, az ügyben még további nyomozati cselekmények várhatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában