Lezárt ügyek

2021.03.02. 19:15

Vádemelési javaslat a rablással gyanúsítható párossal szemben

Egy férfi, illetve fiatalkorú társa a megalapozott gyanú szerint megfenyegette, majd elvette a mobiltelefonját és fülhallgatóját egy kazincbarcikai fiatalembertől.

Forrás: Shuttterstock

Fotó: Shutterstock

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 20 éves férfival és 15 éves társával szemben.

Amint arról korábban már beszámoltunk a két gyanúsított 2020. július 6-án az esti órákban Kazincbarcika belvárosában egy késsel megfenyegetett egy fiatalembert, majd elvették mobiltelefonját és fülhallgatóját.

A sértett ezt követően azt mondta az elkövetőknek, hogy otthonában van egy másik telefon is, amit az elraboltért cserébe ingyen odaadna, ezért őt hazáig kísérték. Ekkor a sértett az elrabolt mobilkészülékét kikapta az egyik gyanúsított kezéből és a lakásába rohant segítségért kiáltva, amelynek következtében a két férfi elszaladt, akiket azonban a rendőrök néhány órán belül elfogtak.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában