Lezárt ügyek

2021.03.05. 19:30

Még a csűrt is elbontotta a tolvaj

Többször is megfordult egy bánhorváti portán az a férfi, aki minden egyes alkalommal magával vitt valamit, sőt még a fából készült csűrt is elbontotta.

Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 28 éves dédestapolcsányi férfival szemben.

A gyanúsított 2020. szeptember 4-ét megelőzően többször is bejutott egy bánhorváti portára, ahonnan szinte mindent elvitt, ami mozdítható volt, ami nem, azt pedig szétbontotta. A férfi ugyanis többek között ellopta a tűzifát, a cserepet, a kályhát, a lámpát, a szerszámokat. A csűrt szétbontotta, aztán vitte el. A férfi majd 700 ezer forint kárt okozott a sértettnek, amelynek a majd fele megtérült a gyanúsítottnál tartott hatósági házkutatás, és lefoglalás eredményeként.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában