Tűzeset

2021.03.28. 10:09

Majdnem bennégett otthonában egy mozgáskorlátozott férfi

Egyelőre ismeretlen okokból kigyulladt egy családi ház Szentistvánban, a Rózsa utcában.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

A mezőkeresztesi rendőrök megmentették egy férfi életét 2021. március 27-én 21 óra után történt. Az éppen arra járőröző Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egyenruhásai vették észre, hogy a nádfedésű családi ház tetőszerkezet lángra lobbant és füstölt. A rendőrök személy- és helyismeretének köszönhetően tudták, hogy a házban egy 60 éves mozgásában korlátozott férfi lakik. A járőrök befeszítették – a füsttel megtelt – a ház bejárati ajtaját, és a tulajdonost ölben vitték ki az otthonából az utcára. A sokkos állapotban lévő férfit a rendőrök a szolgálati autóba ültették, majd a házat áramtalanították, és elzárták a gázt.

Az egyenruhások értesítették a mentőket, akik a helyszínre érkezésük után a férfit megvizsgálták, de a gyors segítségnek köszönhetően nem igényelt további egészségügyi ellátást. A tüzet a mezőkövesdi, a mezőcsáti és a füzesabonyi hivatásos tűzoltók oltották el öt vízsugárral és kéziszerszámokkal a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. Az ingatlan lakhatatlanná vált.

(A borítókép illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában