Lezárt ügyek

2021.03.28. 18:00

Kifosztotta saját édesanyját, hogy alkoholt szerezhessen

Az anyjával élő 38 éves férfi ellopta hozzátartozója laptopját, és értékes kozmetikumait is, hogy az ezekért kapott pénzt szeszes italra költhesse.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást. A nyomozás adatai alapján 2021. február 25-ét megelőzően Kazincbarcikán, a Radnóti Miklós téren található egyik lakásból az édesanyjával együtt élő 38 éves férfi eltulajdonította hozzátartozója laptopját, és értékes kozmetikumait is.

Az elkövető a több mint 200.000 forint értékű zsákmányát értékesítette, és a pénzt szeszes italokra költötte. A rendőrök a nyomozás eredményeként a férfit gyanúsítottként hallgatták ki. Az egyenruhások az eltulajdonított laptopot az eljárás során lefoglalták, később a jogos tulajdonosának visszaadták.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

(A borítókép illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában