lopás

2021.03.13. 18:45

Elfogadta más pénztárcáját sajátjaként

Befejezték az ügy vizsgálatát a rendőrök azzal a tiszalúci nővel szemben, akinek egy bevásárlóközpontban egy férfi egy földön talált pénztárcát átadott. Az asszony azonban nem szólt arról, hogy a tárca nem az övé.

Forrás: police.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy középkorú nővel szemben.

Az asszony 2020. október 21-én az esti órákban Miskolcon, az egyik bevásárlóközpontban egy férfitól elfogadott egy, a földön talált pénztárcát. A tárcában személyes iratok, bankkártyák, különféle pontgyűjtő kártyák és készpénz volt. A gyanúsított a pénztárcát a jóhiszemű megtaláló férfi előtt sajátjaként ismerete el.

A bevezetett intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították a valótlan tulajdonost, aki gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett.

Az ügyben szükséges eljárási cselekményeket a Miskolci Rendőrkapitányság elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában