Lezárt ügyek

2021.03.31. 18:45

Boltból, családi házból, udvarról és kocsiból is lopott

Egy taktaszadai férfival szemben folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság, kifosztás és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A 24 éves gyanúsított 2020. szeptember 11-én 7 óra előtt, Hernádnémetiben a Jókai Mór utcában található egyik családi házba bement, és a szobából – az alvó tulajdonosok védekezésre képtelen állapotát kihasználva – egy mobiltelefont tulajdonította el.

A megalapozott gyanú szerint az elkövető 2020. szeptember 10-én az éjszakai órákban, Hernádkak és Hernádnémeti településeken három alkalommal követett el lopásokat. A gyanúsított – egy élelmiszerüzletből, egy családi ház udvaráról, valamint egy nyitva felejtett autóból – élelmiszereket, készpénzt, kerékpárt, személyes iratokat, illetve egy napszemüveget is eltulajdonított. A rendőrök a nyomozás eredményeként a férfit 2020. szeptember 19-én elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában