Lopás

2021.02.17. 18:45

Bocsánatot kért a tolvaj

Nyitva volt az autók ajtaja, a tolvaj mindent vitt, még az esernyőt is.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Az encsi rendőrök fél nap alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 29 éves forrói férfival szemben. A gyanúsított 2021. február 13-án, az éjszakai órákban bement egy forrói portára, ahol a nyitva hagyott két autóból szinte minden mozdíthatót elvitt. A tolvaj többször fordult, a végén pedig bezárta maga mögött a korábban nyitva hagyott kaput.

A férfi többek között autórádiók előlapját, pendrive-okat, erősítőket, csavarhúzókat, hangszórókat, villáskulcsot, terménydarálót, műanyag rekeszt, illetve esernyőt vitt el a járművekből.

Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A tolvaj beismerő vallomásán túl bocsánatot is kért a sértettektől, mivel amikor reggel felébredt, már tudta, hogy rosszat tett.

Az Encsi Rendőrkapitányság az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy az autó tulajdonosok minden esetben zárják be járműveiket, még az udvaron is, továbbá értékeiket se hagyják látható helyen az autóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában