baleset, bűnügy

2021.01.02. 09:30

Tűz és késelés is volt szilveszterkor

Komolyabb baj nem történt az ünnepek alatt, de azért volt dolguk a tűzoltóknak és a rendőröknek.

Hegyi Erika

Forrás: ÉM

Garázdaság, valamint súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy vilmányi férfival szemben az Encsi Rendőrkapitányság. A gyanúsított december 31-én 19 óra után Vilmányban, a Rákóczi úton minden előzmény nélkül egy késsel háton szúrta fiatal férfi ismerősét, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök az elkövetőt a lakásából állították elő a rendőrkapitányság épületébe, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Felsőzsolcán tűzijáték okozta azt a tüzet, amely egy ponyvaszerkezetű garázs tetején keletkezett a Barackos utcában szilveszter éjjelén. A miskolci hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók eloltották a lángokat.

Erőszak, balesetek

Encsen berendezési tárgyak égtek újév reggelén egy családi ház tizenöt négyzetméteres kazánházában, a Bársonyos utcában. A tűz kismértékben a családi ház tetejére is átterjedt.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egyenruhásai december 31-én egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe. A megye szolgálatban lévő rendőrei hozzátartozók közötti erőszak miatt négy esetben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást. Az ünnepek alatt megyénkben két személyi sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés pedig kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz a sérült kezű miskolci férfihoz, akit a sikeres kutatás eredményeként az utolsó pillanatban adtak át a mentőszolgálatnak

(A borítóképen: A kazán sokszor a nagyobb bajok forrása)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában