Lezárt ügyek

2021.01.22. 18:30

Részegen autót lopott, karambolozott, majd továbbhajtott

Jármű önkényes elvétele, cserbenhagyás bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének a megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy perei férfival szemben.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsított 2020. június 10-én 21 óra előtt, Miskolcon a Bársony János utcából engedély nélkül elvitte ismerőse autóját. A sofőr haladása során a Szent Anna téren egy előtte haladó kocsinak ütközött.

Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A baleset után a férfi a helyszínen nem állt meg, hanem elhajtott, majd a járművet a Győri kapuban hagyta és elfutott. A rendőrök adatgyűjtésük során megállapították az elkövető kilétét, és a járőrök – egy miskolci vasútállomáson – három órán belül elfogták, majd előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában