Garázdaság

2021.01.30. 18:30

A rendőrségen, egy rendőr jelenlétében vágta pofon haragosát

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt vádat emelt egy nővel szemben, aki a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ügyfelek részére fenntartott helyiségében egy másik, a rendőrök által előállított nőre támadt.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A vádirat szerint, a vádlott 2020. november 18-án, délelőtt, idézésre jelent meg Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon, ahol az ügyfelek részére folyamatosan nyitva álló váróteremben várakozott. Eközben a rendőrkapitányság egyik dolgozója bekísért az épületbe egy másik nőt, akit kihallgatásra állítottak elő. A vádlott meglátta a nőt, azonnal felállt és a rendőr jelenlététől sem zavartatta magát, odalépett hozzá és korábbi konfliktusuk miatt, egy alkalommal arcon ütötte.

A megtámadott nő nem sérült meg.

A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen. A járási ügyészség vádiratában a büntetett előéletű nővel szemben elzárás büntetés kiszabására tett indítványt a Tiszaújvárosi Járásbíróságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában