lopás

2020.12.08. 14:53

Rendőrjárőrökbe futottak este tíz után a betörők

Feltűnt a rendőröknek az a két fiatalember, akik este tíz után szaladtak Sajószentpéteren. A gyanú beigazolódott, nem sokkal előtte a két fiatal egy kisboltot próbált meg feltörni.

Forrás: police.hu

Lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 20 éves és egy 16 éves sajószentpéteri fiatalemberrel szemben. A gyanúsítottak 2020. december 7-én 22 óra előtt nem sokkal megpróbáltak betörni egy sajószentpéteri kisboltba. A párost azonban megzavarták, így menekülőre fogták.

A városban szolgálatot teljesítő járőrpárosnak feltűnt a 22 óra 8 perckor szaladó két férfi, akiket feltartóztattak. Ellenőrzésük közben beszerzett információk szerint 22 óra 11 perckor bejelentést tettek a rendőrségen, hogy a közelben betörtek egy üzletbe. A 20 éves férfi és fiatalkorú társa beismerték a bűncselekmény elkövetését. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállított férfit és társát gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában