halálos baleset

2020.12.11. 17:21

Halálos baleset Mezőkövesdnél, a 3-as számú főúton

Halálos baleset történt pénteken délután egy óra tájban Mezőkövesd közelében, a 3-as főút és a nyugati elkerülő út kereszteződésében.

Tóth Balázs

Az elsődleges információk szerint egy 18 éves nő kanyarodott balra az alsóbb rendű útról a főútra, de nem adott elsőbbséget a balról érkező autónak. Szihalom és Miskolc felől is érkezett egy-egy autó a főúton, amelyek – mivel a balról érkező kocsi vezetője ki akarta kerülni az elé kanyarodó autót – összeütköztek.

A Szihalom felől érkező autós a kormányt félrerántva a szalagkorlátnak csapódott, majd onnan visszapattant, akkor ütközött neki a Miskolc irányából érkező férfi autója. A balesethez a mezőkövesdi tűzoltók vonultak ki, akik kivágták a roncsból az egyik autó vezetőjét, akiért mentőhelikopter is érkezett. A 39 éves férfi a mentők újraélesztési kísérlete ellenére a helyszínen meghalt.

A másik vétlen autóst, egy 60 év körüli nőt kórházba szállították, a fiatal nőt is megfigyelésre kórházba vitték a mentők.

 

https://boon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/3-szemelygepkocsi-utkozott-ossze-a-3-as-szamu-fouton-frissitve-egy-ferfi-eletet-veszitette-5033626/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában