garázdaság

2020.11.21. 08:30

Potyázni akart a kocsmában

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 50 éves férfi ellen garázdaság vétsége miatt.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A vádirat szerint a vádlott 2020. január végén egy miskolci sörözőben töltötte a napját, és délutánra erősen lerészegedett. Mivel már nem volt pénze a további ivásra, a vendégekkel akarta meghívatni magát, ezt kérte a sértett férfitől is, aki viszont elutasította. A vádlott ezt nem hagyta annyiban, és amikor a férfi kijött a mellékhelyiségből hátulról kézzel fejen ütötte. Mindketten elestek, de a földön a vádlott tovább ütötte a sértett fejét és ordítozott vele. A konfliktusnak az vetett véget, hogy a sörözőben tartózkodó személyek közbeléptek, és a vádlottat lehúzták a sértettről.

A bántalmazás következtében a sértett férfi 8 napon belül gyógyuló vérző sérülést szenvedett el, de könnyű testi sértés miatt nem terjesztett elő magánindítványt.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével büntető végzésben pénzbüntetést indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában