katasztrófavédelmi hírek

2020.11.10. 07:30

A 45. hét jelentősebb káresetei

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 100 alkalommal riasztották, amiből 29 műszaki mentés volt.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Autók égtek egy járműszállító tréleren Szikszón, a Kassai úton november 03-án. A tüzet, amely hét személygépkocsit érintett a miskolci és az encsi hivatásos tűzoltók oltották el. A lángok a vontató járműre nem terjedtek át, az eset során senki sem sérült meg.

Teljes terjedelmében égett egy száz négyzetméteres, lakatlan családi ház Borsodnádasdon, az Engels Frigyes utcában november 03-án. Az ózdi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet és átvizsgálták az épületet. A tűzben senki sem sérült meg.

Kigyulladt egy személygépkocsi Bodrogkisfaludon, az Ady telepen november 05-én. A tüzet, amely a jármű motorterét és az utasterének egy részét érintette, a szerencsi hivatásos tűzoltók oltották el. Az eset során nem történt sérülés.

Tűz keletkezett egy családi házban Felsődobszán, a Petőfi utcában november 05-én. A lángok két helyiséget érintettek és padlástérre is átterjedtek. Az encsi és a szerencsi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakók kijöttek az épületből, egyikük sem sérült meg. A tüzet az egységek három vízsugárral eloltották és átvizsgálták a házat. Az eset miatt lakhatatlanná vált az ingatlan.

Egy lakóház padlástere és tetőszerkezete égett Erdőbényén, a Honvéd utcában október 06-án. A tolcsvai és az encsi hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet, átvizsgálták az épületet és három darab háztartási gázpalackot kihoztak a házból. A káreset során nem történt sérülés, azonban az ingatlan lakhatatlanná vált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában