vetélkedő

2020.10.05. 18:30

Miskolcon is közlekedtek a családok

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, jó hangulatú döntőnek újra rekordszámú nevezője volt.

Forrás: police.hu

Idén már kilencedik alkalommal rendezték meg a Közlekedik a család elnevezésű vetélkedőt. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2020. október 3-án, Miskolcon tartotta meg a verseny területi döntőjét, ahol vállalkozó kedvű családok mérhették össze közlekedéssel kapcsolatos elméleti, valamint gyakorlati tudásukat.

Az idei évben a megmérettetésre tizennégy család nevezett. A rendezvénynek helyet biztosító Miskolc Autó Kft. Skoda szalonja megtelt jókedvű gyerekekkel és szülőkkel. A regisztrációt követően a csapatok elméleti, valamint gyakorlati tudásukról tehettek tanúbizonyságot. A családok megmutathatták felkészültségüket a vezetéstechnikai feladat, és kerékpáros ügyességi versenyen, valamint közlekedési tábla, és egy KRESZ puzzle kirakásában, illetve tesztlapok kitöltésében, és egy bűnmegelőzési kvíz végrehajtásakor. Emellett a szervezők számos érdekes feladattal készültek a gyermekek számára.

A megmérettetést végül a Venglovecz család nyerte, ők képviselik majd megyénket az országos döntőn. A második helyen a Borsos család végzett.

Kapcsolódó cikkünk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában