gyorshajtó

2020.10.29. 17:53

Jogsi nélkül furikázott, de lekapcsolták gyorshajtásért

A járőrök gyorshajtó autóvezetőt vontak ellenőrzés alá Hernádkakon, aki érvényes vezetői engedély nélkül közlekedett kocsijával.

Forrás: police.hu

A járőrök gyorshajtó autóvezetőt vontak ellenőrzés alá Hernádkakon, aki érvényes vezetői engedély nélkül közlekedett kocsijával.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály egyenruhásai 2020. október 26-án 15 óra előtt Hernádkak belterületén rögzítették, amint egy sofőr járművével a megengedett legnagyobb sebességet túllépve, 134 km/órával haladt.

A rendőrök megállították, majd ellenőrzés alá vonták az autót vezető gesztelyi férfit, majd megállapították, hogy őt korábban eltiltották a vezetéstől, és érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik.

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított férfit a hatóság szabálysértési őrizetbe vette, és a járőrök vele szemben a gyorshajtás miatt további feljelentéssel éltek.

A közúti ellenőrzések célja a kiemelt közlekedési szabálysértéseket szándékosan elkövető sofőrök kiszűrése, ezzel a közlekedésbiztonsági helyzet érzékelhető javítása. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában