közúti ellenőrzés

2020.09.14. 17:00

Kamionosokat ellenőriztek a 27-es főúton a rendőrök

Az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai akciót hajtottak végre a közlekedés biztonsága érdekében.

Forrás: police.hu

Az Edelényi Rendőrkapitányság illetékességi területén a tehergépjárművel elkövetett közlekedési szabálysértések visszaszorítása céljából a rendőrök ellenőrzést hajtottak végre. A közlekedési akcióra 2020. szeptember 11-én a délelőtti órákban a 27-es számú főúton a szendrőládi vasútállomás előtt került sor, melyben a Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársai is részt vettek.

A járőrök tizennyolc esetben tártak fel szabályszegést sebességtúllépés, követési távolság be nem tartása, valamint forgalmi engedély hiánya miatt. Az egyenruhások a szabálysértések elkövetőivel szemben helyszíni, illetve közigazgatási bírságot szabtak ki.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazzák az azonnali intézkedés, és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában