szeméremsértés

2020.09.03. 15:00

Almafákat nézni csalt el egy kislányt a szeméremsértő férfi

A Szikszói Járási Ügyészség vádat emelt egy 42 éves férfi ellen szeméremsértés bűntette miatt.

Horváth Imre

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A vád szerint 2019 júniusában, napközben, egy borsodi faluban, a vádlott a házának udvaráról megfigyelte a szomszédos lakóház kertjében tartózkodó kislányt, aki testvéreivel és más ismerős gyerekekkel játszott.

Egy idő után átment hozzájuk, és a sértett kiskorú lányon kívüli valamennyi gyermeket trágár szavakkal elzavarta, míg a kislányt arra kérte, hogy menjen el vele egy másik ház kertjébe megnézni az almafákat.

A kiskorú sértett ismerte a vádlottat, ezért bizalma volt iránta, így elment vele, azonban amikor az ingatlan egy félre eső helyére értek, a vádlott a kislány jelenlétében szeméremsértő cselekményt végzett. A sértett ezt látva a vádlott marasztalása ellenére elfutott a helyszínről, és otthonában a szüleinek elmondta a történteket.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben, büntetővégzésben, felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt pártfogó felügyelet elrendelésével, valamint indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat véglegesen tiltsa el bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gyógykezelését végezné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában