Újabb drogos akció

2020.08.20. 17:30

Videó: Melltartójába tette a droggyanús port, lebuktak

Letartóztatásban van már az a két férfi, akiket a rendőrök összehangolt akció során fogtak el, és akiktől összesen 171 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

Forrás: police.hu

Az Ózdi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást két férfival szemben.

A nyomozók először 2020. augusztus 13-án egy 43 éves férfit fogtak el Ózdon, a helyi buszpályaudvar közelében. A férfinél 108 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot találtak, és akinek őrizetbe vételét követően a bíróság 2020. augusztus 14-én elrendelte letartóztatását.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Társát, egy 39 éves férfit a rendőrök 2020. augusztus 14-én fogták el Borsodnádasdon. A gyanúsított éppen ekkor utazott haza autójával Budapestről, amikor is feleségének egy csomagot adott át, hogy rejtse el. A nő a rábízott 63 gramm kábítószergyanús anyagot a melltartójába tette. A közúti ellenőrzés során megtartott ruházatátvizsgálás alkalmával azonban az asszony az egyenruhások felszólítására önként átadta a csomagot. A rendőrök a férfit szintén őrizetbe vették, melyet követően az ő letartóztatását is elrendelte a bíróság 2020. augusztus 16-án.

Fotó: police.hu

Az ügy felderítésének érdekében szervezett összehangolt akcióban a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda VI. Bűnüldözési Osztályának munkatársai is közreműködtek.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában