Hatalmas fogás!

2020.08.31. 16:42

Fegyvereket és kábítószert találtak a rendőrök

Engedély nélkül tartott fegyvereket, és kábítószert foglaltak le a rendőrök. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy ormosbányai férfival szemben. A nyomozók 2019. július 19-én tartottak kutatást a gyanúsított Kazincbarcika, és Tardona között található hétvégi házában. A rendőrök számos lőszert, vadász lőfegyvereket, kézi lőfegyvereket, gépfegyvert, az ahhoz tartozó lőszereket, hangtompítót továbbá kábítószert találtak, és foglaltak le a házkutatás eredményeként.

Az elkövetőt a rendőrök elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették. A férfit ügyészi indítványra a bíróság 2019. július 22-én letartóztatta.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában