halálos baleset

2020.06.14. 16:38

Tragédia a motocross versenyen

Életét vesztette egy motoros Nemesbikken.

Tóth Balázs

Fotó: Tóth Balázs

A regisztrált motocross verseny szabadedzésén bukott az egyik versenyző, akinek életét az azonnali segítségnyújtás ellenére sem tudták megmenteni. Janasóczki Attilától, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, a hivatalos verseny elején történt a baleset, egy ugrató után a férfi elesett, megütötte a fejét, a mentők próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Fotó: Tóth Balázs

Leskó Diána, az OMSZ regionális kommunikációs munkatársa elmondta, egy 35 éves férfi az áldozat, aki felborult, a helyszínen lévő, a versenyt biztosító mentősök pedig megkezdték ellátását. Miskolcról mentőhelikopter is érkezett a sérülthöz, aki koponya-sérülést szenvedett, légzése és keringése sem volt. Több mint fél órán át küzdöttek az életéért, de nem tudták megmenteni.

Fotó: Tóth Balázs

Hajdú László, a pálya tulajdonosa lesújtva beszélt a történtekről, még nem tudta feldolgozni az eseményeket. A baleset a szabadedzésen történt, az áldozat barátja, a pálya egyik rendszeres látogatója volt.

Fotó: Tóth Balázs

Az idény egyik első versenye iránt nagy volt az érdeklődés, rengetegen érkeztek az ország minden tájáról. Bízik abban, hogy tudnak még tartani versenyt Nemesbikken, s szeretnének megemlékezni is sporttársukról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában