Ittas járművezetők

2020.06.10. 12:00

Tizenegy ittas vezetési ügyet zártak le a rendőrök

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket tizenegy, ittas járművezetővel szemben folytatott.

Illusztráció

Forrás: Illusztráció/NurPhoto

Fotó: Michal Fludra

Közúti ellenőrzések során – 2020. április 15-ét megelőzően –a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén szűrték ki a forgalomból a rendőrök azt a tizenegy sofőrt, akik a gyanú szerint vezetésük megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak. A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a sofőrökkel szemben, amelyek során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket az utakon.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában