kvíz

2020.05.17. 15:00

Bűnmegelőzés játékosan

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, valamint a Harmadik Kor Egyeteme Miskolc Közhasznú Alapítvány a „Maradj Otthon Mozgalom” EduSenior Karantén Képzési Program keretén belül, játékos szellemi vetélkedőt hirdetett a szépkorúak részére.

Forrás: police.hu

A tapasztalatok szerint a bűnözők kihasználják az emberek koronavírussal összefüggő félelmeit és sajnos a csalók is új elkövetési módszerekhez folyamodnak. A figyelmes és körültekintő ember megpróbálja elkerülni, hogy becsapják, értékeit ellopják, melynek elérésében kíván segíteni a prevenciós célú kampány.

A játék egy háromfordulós kihívásból áll. Első alkalommal kvízkérdésekre kell felelni, majd egy keresztrejtvény megfejtése a feladat, végül egy bűnügyi filmsorozat képeit kell felismerni.

A rejtvényeket helyesen megfejtők és beküldők közül az első három helyezett 10.000 – 10.000 forint értékű biztonságtechnikai eszközöket nyerhet.

A játékos vetélkedő további részletei és a kérdések a www.bunmegelozes.eu oldalon tekinthetők meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában